Cadou femei Mixer cu bol Heinner Master Collection

Cadou superb pentru femeile care iubesc să facă cele mai bune dulciuri și preparate din lume! Acest mixer cu bol face parte din noua gama de produse Heinner Master Collection promovate de chef Catalin Scărlatescu.

“Cel mai bun produs pentru mine este acela pe îl folosești zilnic și care nu te lasă atunci când ai mai mare nevoie de el.“ Chef Catalin Scărlatescu.

Mixerul cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC are o putere de 1500 W cu un Bol de 5.5 l, are 6 Viteze și are culorile Argintiu/Negru. Puterea mare și mixarea planetară (care permite mixerului să atingă toate unghiurile bolului) garantează obținerea unui amestec perfect omogen într-un timp extrem de scurt.

Rezistența, design-ul și întreținerea ușoară sunt atuurile acestui mixer profesional. Corpul din aluminiu turnat face ca mixerul planetar HPM-1500XMC să fie robust, rezistent în timp și ușor de întreținut, exteriorul putând fi curățat cu o lavetă umedă.

Protecția anti-stropire din plastic poate fi atașată bolului și păstrează conținutul bolului în interior, nu peste tot prin bucătarie.