Cadou pentru femei – Uscător de păr Philips HP8233/00, Ionizare

Cadou pentru femei practic dar și deosebit de protector și delicat cu părul! Evident de la Philips!

Uscătorul de păr Philips HP8233/00 oferă uscare rapidă la o temperatură mai joasă prin ThermoProtect cu difuzor cu masaj şi cap de coafare de 11 mm. Capul de coafare ultra-subțire concentrează părul prin orificiul de 11 mm pentru o coafare precisă în zone specifice. Grozav pentru retușuri sau pentru a vă defini stilul!

Protejează părul și usucă rapid! Acest uscător apreciat și cumpărat de un număr mare de persoane vine cu mai multe setări de viteză și temperatură. Dispune de ThermoProtect, pentru uscare rapidă la o temperatură constantă. Viteza și căldura necesare pot fi ajustate ușor pentru a crea stilul perfect. Șase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă și personalizată.

Difuzorul asimetric cu masaj are un design unic asimetric ce este conturat pe cap, fiind astfel mai ușor și mai intuitiv de utilizat. Difuzorul distribuie, de asemenea, fluxul de aer pe păr, uscând părul într-un mod mai sănătos, amplificând volumul și reducând cârlionții, în timp ce masajul suplimentar ajută la stimularea scalpului și la îmbunătățirea vitalității părului.

Ionic Care oferă un plus de îngrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul și netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Astfel se obține un păr fin și drept, care strălucește frumos.

Acest uscător de păr are un design modern, sofisticat. Liniile fine, fluide și proporțiile alungite comunică subtil feminitatea. Este confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.