Cadou sistem de monitorizare a somnului – Smart Sleep System Withings Aura WAS01

Cadou pentru femeile care vor să aibă un somn liniștit dar și pentru cele care adorm mai greu!

Sistemul de monitorizare a somnului Whitings Aura este un sistem bine gândit, poiectat pentru a monitoriza și pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Tehnologia combină un senzor de somn ce stă ascuns sub saltea, o lumină activă, un dispozitiv Bedside Sound și o aplicație pentru iOS (începând cu ver. 7) – iPhone, iPad și iPod Touch.

Adormi cu ușurință și te trezești fără probleme! Somn dedicat și programe de trezire! Withings Aura oferă o funcție inteligentă de trezire ce adaptează programul de trezire la ceasul corporal personal, folosind datele înregistrate de Sleep Sensor. Programele de lumină și sunet sunt concepute pentru a susține debutul somnului și pentru a oferi o trezire lipsită de stress.

Whitings Aura face o corelație între lungimea de undă a luminii și secreția de melatonină de la nivelul creierului, hormonul responsabil pentru ciclul somn – veghe printr-o tehnologie de iluminare validată științific!

Printr-un senzor avansat monitorizează somnul și mediul din cameră! Senzorul de sub saltea este extrem de sensibil, acesta monitorizând ciclurile de somn prin mișcarea corpului, ciclul de respirație și analiza ritmului cardiac.

De asemenea dispozitivul Bedside analizează întreaga noapte, sunetul, temperatura și nivelul luminii, menționand orice neregulă a calității somnului din cauza mediului, ajutându-vă altfel să înțelegeți ce vă deranjează în somn.

Necesită conexiune la Wi-Fi. Dimensiuni (L x Î x A mm) – Bedside device: 288 x 128 x 135 – Sleep Sensor: 15 x 210 x 700. Conectivitate: Bluetooth / Bluetooth Low Energy (Bluetooth Smart Ready).

Mai jos poți viziona prezentarea video a Smart Sleep System Withings Aura WAS01: