Irigator Oral cu Bule Fine de Aer PANASONIC EW1411H845

Un cadou perfect pentru toate femeile pretentioase. Irigator oral reincarcabil cu mod INTERDENTAL recent dezvoltat, ideal pentru curatare intre dinti ce elimina tartrul.

Poate dentistul sa devina aproape o amintire? Cu irigatorul oral cu bule fine de aer PANASONIC EW1411H845 raspunsul este DA.

Forteaza eliminarea resturilor de alimente ramase intre dinti cu ajutorul unui jet de apa si elimina prin spalare tartrul care se gaseste in pungile paradontale. Are o curatare interdentara cu Mod JET (JET) puternic cu o presiune maxima de aprox. 590 kPa.

Curatare a pungilor parodontale: Mod AIR IN (INTRARE AER) cu bule fine de aer. Are un jet de apa selectabil cu 4 moduri: Mod JET (JET)/INTERDENTAL (INTERDENTAL)/AIR IN (REGULAR) (INTRARE AER (OBISNUITA))/AIR IN (SOFT) (INTRARE AER (MODERATA).

In modul INTERDENTAL, fluxul de apa este intermitent, astfel ca risipa de apa din rezervor este minima atunci cand deplasati duza. Comparativ cu modul JET, acesta asigura o curatare eficienta utilizand aproximativ 1/4 din cantitatea de apa.

Elimina prin spalare bacteriile ascunse in pungile parodontale, care cauzeaza parodontoza, cu un flux de apa puternic, dar bland.

Modul AIR IN (INTRARE AER) pentru a directiona direct spre pungile parodontale un flux de apa bland care contine bule fine de aer. Jetul de apa cu intrare de aer poate fi utilizat si pentru o stimulare reconfortanta a gingiilor.

Irigarea curata eficient locurile in care periutele nu pot ajunge, cum ar fi intre dinti si in jurul puntilor, al aparatelor si al coroanelor dentare. Un jet puternic de apa elimina resturile de alimente din gura dvs.

Modul AIR IN (INTRARE AER) are doua setari de putere: MODERAT si SOFT. Tehnologia de control al fluxului de apa amesteca bule fine de aer cu apa pentru a genera un jet moderat cu o presiune de aprox. 390 kPa.

Setarea AIR IN (SOFT) asigura un jet fin de apa cu o presiune de aprox. 200 kPa.

Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea a de aproximativ patru ori mai mult tartru din pungile parodontale decat prin simpla gargara.

Modul AIR IN (SOFT) pentru ingrijirea gingiilor. Fluxul de apa care contine bule fine de aer stimuleaza reconfortant zonele cu probleme din gingii. Frecventa pompare: 1 400 de impulsuri/minut.

Este un cadou deosebit de practic si special.