Telefon mobil Samsung GALAXY S6 Edge, Alb

Telefonul Samsung S6 Edge îmbină armonios o compoziție unică de metal și sticlă și te încântă prin design dar și prin tehnologia de ultimă oră de care dispune!

Poți adăuga un cod de culoare pentru până la 5 persoane dragi. Printr-o simplă atingere a culorii respective îi vei putea contacta pe cei dragi, prin apel, mesaj sau e-mail. Iar datorită notificărilor prin coduri de culori pe marginea ecranului poți vedea cu ușurință cine te contactează, chiar și atunci când telefonul este cu ecranul în jos.

Cu viteză dublă față de modelele precedente și cu un lansator de aplicații foarte rapid, Samsung Galaxy S6 Edge oferă rezultate imbatabile și creșterea duratei bateriei prin arhitectura pe 64 bit.

Bucură-te de avantajele unei încarcari Super-Rapide! După o încărcare de doar 10 minute, poți vedea confortabil un film! Galaxy S6 Edge poate fi încărcat wireless, utilizand un pad de încărcare, ce se achiziționează separat.

Modelul Samsung S6 Edge dispune de un procesor de ultimă generație Octa-Core la 2,1 GHz, de 3 GB de RAM cu o memorie internă de 32 GB. Blocarea telefonului se face prin cititorul de amprentă integrat.

Cadoul perfect pentru femeia iubită – Samsung S6 Edge!